Rafinuota prancūziškų patiekalų kokybė ir vokiškas dosnumas – būtent tokiomis savybėmis pasižymi belgiška virtuvė. Užsukite į Rūdininkų ir Pylimo gatvių sankirtoje įsikūrusį pirmąjį Vilniuje belgų restoraną „Paradis Belge +32″ ir įsitikinkite tuo patys.
„Paradis Belge +32″ meniu sudarė garsus belgų kulinaras Olivier Michilsas, žinomas pasaulyje virtuvės meistras. Jo sukurti receptai pasižymi netikėtais produktų deriniais, kuriuose būtinai išlaikomas unikalus pagrindinio produkto skonis, o puikaus prieskonio jam suteikia belgų maisto gamyboje taip pamėgtas alus
Čia galėsite paragauti avienos su šokolado padažu, tradicinės prancūziškos svogūnų su alumi ar geriamos per platų šiaudelį cikorijų sriubos, pagardintos rūkyta lašiša ir krevetėmis. Liksite sužavėti gardžios šparagų sriubos su žuvimi tešloje bei, žinoma, moliuskų. Paskanausite antienos karpačio su specialiai restoranui gabenamu belgišku sūriu posendaliu ar pagal restorano receptūrą gaminamų firminių dešrelių, ypatingos bulvių košės, flamandiško troškinio ir dar daug kitų išskirtinių patiekalų.
Šalia puikaus maisto restorane galima rinktis net iš 30 – ties rūšių gyvo ir unikalaus belgiško alaus – kiekvienai progai, kiekvienai Jūsų nuotaikai ar net metų laikui.
Maistas čia kalba. Kiekvienas patiekalas ir gėrimas turi savo istoriją ir dovanoja pašnekesio temas. Subtili muzika, belgiško stiliaus interjeras ir nedidelis ramus kiemelis kuria jaukią restorano atmosferą, kurią Jūs tikrai pamėgsite.