Ekologiškas maistas – maisto degustacija

Ekologiškas maistas – maisto degustacija

Ekologiškas maistas – kaip jam auginama žaliava ir kodėl ekologiški produktai brangesni.
Ekologiškas ir naconalinės kokybės sertifikatas – kuo jie skiriasi?
Biodinaminė žemdirbystė ir šiuo būdu užauginti produktai – „šamanizmu“ apgaubtas ūkininkavimo būdas. Ir tai dar ne visi klausimai, į kuriuos rasite atsakymus šioje degustacinėje popietėje.
 
Be malonaus pokalbio su lektore, klausimų-atsakymų lietaus, ragausime Lietuvos ūkininkų ekologiškai užaugintų ir pagamintų maisto produktų: įvežtinius savo skoniu pralenkiančius ekologiškus aliejus (5 rūšys); ekologiškus duonos gaminius; Žemaitijos kalvose ekologiškai auginamų galvijų brandintos jautienos gaminius;
į biodinaminę žemdirbystę žengiančio ūkio gaminius. O kur dar ekologiški desertai, pagaminti ūkininko įkurtuose ekologiškų skanėstų namuose.
 
Bilieto kaina 50,- Eur (vaikams iki 12 m. 25,- Eur)
 
Degustaciją ves Laima Pilipavičienė – žurnalistė, TV laidų autorė, turinti ilgametę patirtį rengiant laidas ir publikacijas apie ekologinį žemės ūkį.
BŪTINA IŠANKSTINĖ REGISTRACIJA tel. +370 659 04582
Degustacija vyks susirinkus 10 žmonių.
 

1

DAUGIAU