Gabrielius Vagelis  | Klaipėda

Gabrielius Vagelis | Klaipėda

Abejingų nepaliekantis dainų autorius ir atlikėjas Gabrielius Vagelis kviečia gerbėjus į du šventinius koncertus: gruodžio 27 d. Klaipėdoje, „Renginių kombinate“.

Vienas populiariausių šalies atlikėjų ruošia įspūdingus pasirodymus su grupe ir atskleidžia, kad čia bus pristatytos naujos, dar niekur negirdėtos G. Vagelio dainos.

„Labai norėjosi atnaujinti tiek mūsų muzikinę programą, tiek ir vizualinę jos dalį, taigi gruodį galite laukti išties įdomių režisūrinių sprendimų ir dar negirdėtų mano dainų premjeros. Apskritai turime idėją paversti tiek „Renginių kombinatą“, tiek „Kablį“ didžiuliais klubais, tad pasiruoškite patogią avalynę, nes šoksime daug“, – sako G. Vagelis.

Scenoje atlikėjui talkins gerai pažįstama grupė: pianistas Lukas Gedvilas, gitaristas Tomas Jacevičius ir būgnininkas Sindre Skeie. Tačiau ar jie liks tradiciniuose savo amplua, ar galime išvysti ir netikėtumų – G. Vagelis kviečia ateiti ir pamatyti savo akimis.

„Planuojame turėti ir svečių, tačiau kokių – dar neatskleisiu. Ruošiame daug staigmenų ir norime, kad šie koncertai įsimintų, tad labai lauksime jūsų, kad visa tai galėtume patirti drauge“, – teigia atlikėjas.  

Bilietai brangs!

Durys: 19:00 val.

Koncerto pradžia: 20:00 val.

Renginys gali būti filmuojamas ir fotografuojamas, o nuotraukos bei vaizdo įrašai paskelbti viešai prieinamuose socialiniuose tinkluose ar žiniasklaidos priemonėse.

Perkant 10 ir daugiau bilietų galite kreiptis: [email protected]

Durys atidaromos: ~19:00
Renginio trukmė: ~1:30
Pertraukos: nėra
Renginio kalba: lietuvių
Vaikai įleidžiami nemokamai: ne
Amžiaus cenzas: nėra
Nuolaidos: netaikomos

DAUGIAU