Tango In Jazz

Tango In Jazz

Šventinio vakaro nuotaiką kurs talentingi multi-instrumentalistai Vytenis Danielius ir Leonardas Bėkša kartu su žavia vokaliste Austėja Guiskyte ir tango šokėjų pora.

Šį vakarą kviečiame svečius pasimėgauti virtuoziškai atliekama jausmus sužadinančia ekspresyvia tango ir džiazo muzika. Koncerte skambės Astoro Piazzollos instrumentinių ir vokalinių kūrinių aranžuotės, V. Danieliaus kurtos kompozicijos bei džiazo standartai.

Kviečiame svečius šiuo gražiu Kalėdiniu laikotarpiu pasimėgauti gera muzika, geru tango, gero vyno taure ir geru bendravimu.

Dėl Jūsų patogumo pasirūpinome:

– palankesne kaina perkant 2 bilietus, kai šventiniu laikotarpiu norisi pabūti su sau svarbiais žmonėmis;

– patogiu susėdimu – svečių skaičius iki 36 asmenų.

Atlikėjai:

Vytenis Danielius muzikinį išsilavinimą jis įgijo studijuodamas Lietuvoje, Italijoje, Nyderlanduose ir Latvijoje. Savo pasirodymuose jis subtiliai jungia klasikinės muzikos rafinuotumą su džiazo veržlumu bei improvizacijos laisve, jis aktyviai koncertuoja prestižiniuose festivaliuose Lietuvoje ir užsienyje. V. Danielius groja išskirtiniu „Beltuna Matrix“ akordeonu, sukuriančiu nepaprastą garso gylį – tai tarsi akustinio orkestro magija, sklindanti iš vieno instrumento.

Leonardas Bėkša yra VDU Muzikos akademijos Džiazo katedros vedėjas, universalus muzikas, kompozitorius ir aranžuotojas. Koncertuose jį galima išvysti ne tik prie klavišinių, bet ir grojantį trimitu, saksofonu, kontrabosu, bosine gitara. Leonardas puikiai valdo džiazo ir klasikinį muzikos žanrus, taip pat nevengia dalyvauti roko, popmuzikos, folkmuzikos, sakralinės muzikos, dainuojamosios poezijos, teatro projektuose, domisi elektronine muzika ir prodiusavimu. 

Koncerto viešnia – Austėja Guiskytė – vokalistė ir dainų kūrėja. Austėja apie save sako „Man atrodo, kad aš jau gimiau su muzika viduje, visada pirmiausiai išgirsdavau dainuojančius žmones, instrumentus. Nuo pat mažumės, bet kuriai emocijai išreikšti rinkausi muziką, o savo ateitį su muzika pradėjau sieti dar mokykloje, kai pradėjau aktyviau koncertuoti ir dalyvauti visuomeniškuose renginiuose.“

1

DAUGIAU