free Nemokamai lankomas muziejų sekmadienis ETM

Nemokamai lankomas muziejų sekmadienis ETM

Paskutinį mėnesio sekmadienį kviečiame apsilankyti Nemokamai lankomas muziejų sekmadienis ETM ir atrasti išskirtinių veiklų visai šeimai!

HELOVYNAS ETM – apsilankykite muziejaus Siaubo labirinte. Čia išvysite nepavykusių mokslinių eksperimentų metu sukurtus monstrus ir šiurpą keliančias būtybes.

KLIMATO MUZIEJUS – spalio 27 d. prie Energetikos ir technikos muziejaus duris atvers Klimato muziejus. Mobilus Klimato muziejus yra vienintelis toks Baltijos šalyse, kurio lankytojai kviečiami ne tik pamatyti, bet, svarbiausiai, patirti klimato kaitą.

Daugiau apie Klimato muziejaus edukacijas ir registracija į jas čia: https://shorturl.at/S211z

VIRSMO SALĖ – susipažinkite su išradėjo N. Teslos įdomiausiais biografijos faktais. Muziejaus gidas pademonstruos vieną mažąją ir dvi didžiąsias Teslas, sugros žaibais ir pasiūlys instrumentą išbandyti patiems. – 10.15, 11.45, 13.30, 15.00 ir 16.45 val.

„NOVEMBER. ALPHA. TANGO. OSCAR.“ – parodoje pristatomos Lietuvoje vystomos aukštosios technologijos ir interaktyvūs simuliatoriai – parašiuto, bepiločių dronų slopinimo, ryšio užtikrinimo ir šaudymo simuliatorius.

„ARCHIMEDAS IR JO LAIKAS“– pamatykite, kaip atrodė pirmosios technologijos ir sužinokite daugiau apie Antikos mokslo iliuzijas, sportą ir žaidimus.

Nemokamai lankomos ekspozicijos: Energetikos, Pramonės, interaktyvi salė „Technikos mokslas ir technika vaikams“, paroda „November. Alpha. Tango. Oscar.“.

Ekskursijos Virsmo salėje ir apsilankymas parodoje „Archimedas ir jo laikas“ – 3,50 Eur/asm.
Daugiau informacijos: https://bit.ly/403Aqjc

DAUGIAU