Magiškas Naujųjų metų sutikimas su Mantu Wizard ir grupe RONDO

Magiškas Naujųjų metų sutikimas su Mantu Wizard ir grupe RONDO

Magiškas Naujųjų metų sutikimas su Mantu Wizard ir grupe RONDO”

Pramogų salė „Vakaris Vilnius” vėl kviečia pasitikti Naujuosius su legendine grupe „Rondo”, kuri dovanos šventinį koncertą. Bet koks gi Naujametinis vakaras be stebuklų? Taigi prie stipraus muzikinio užtaiso pridėkime gerą porciją iliuzionisto Manto Wizard magijos šou bei išskirtinai jaukią aplinką ir… Stebuklinga metų sandūra garantuota!

 

Turbūt sutiksite, kad jau vien ilgametės mūsų grupės „Rondo” muzika turi kažką magiško. Grupės ilgaamžiškumo ir traukos fenomeno iki galo perprasti neįmanoma. „Rondo” dainos įkvepia mylėti, o kartą išgirdus, jos ilgam išlieka atmintyje. Taigi suteikite sau malonumą paskutines šių metų akimirkas skaičiuoti su muzika, kuri nepavaldi laiko tėkmei. Tebūnie „Rondo” – Jūsų talismanas 2025-iesiems!

 

Muzikinę šventinio vakaro programą paįvairins magiški žymiausio Lietuvos iliuzionisto Manto Wizard triukai. Garsusis magas taps ir šventinio renginio vedėju, taigi jo draugija susibūrusiems prie jaukių staliukų svečiams užtikrins išties šiltą ir žaismingą atmosferą.

Nepraleiskite progos pasinerti į elegantiškos magijos pasaulį, valdomą daugybės tarptautinių konkursų laureato, jau gerą dešimtmetį garsinančio Lietuvos vardą visame pasaulyje. Modernus šou kviečia į magišką kelionę laiku per neįtikėtiną ir kerintį iliuzijos meno pasaulį. Tai ne tik profesionalūs ir įtraukiantys triukai, bet ir daug geros nuotaikos, humoro bei mįslingų istorijų.

Savo pasirodymus sėkmingai surengęs net pasaulio pramogų sostinėje Las Vegase, šįkart Mantas Wizard kviečia jus į jaukų ir paslaptingą vakarą pramogų salėje „Vakaris Vilnius”. Šio vakaro šou užburs ne tik gražiu reginiu, bet ir pakvies žiūrovus tapti magiško spektaklio dalimi!

Šokiai! Šokiai! Šokiai!!! Jiems Naujųjų naktį ant „Vakario” salės parketo nebus jokio saiko, tad batelius šokiams rinkitės kuo patvaresnius. „Egle, mano sese“, „Laukų gėlė“, „Pelenė“, „Palauk sustok“, „Sudie, Eliza“, „Rytas perone“ – gyvai skambant šiems grupės „Rondo” hitams turbūt net akmuo pajudėtų! O ištikimiausi grupės gerbėjai, kurie itin laukiami šventiniame vakare, ne tik mintinai žino grupės hitų žodžius, bet ir dar vieną dalyką: vienodų „Rondo” pasirodymų nebūna, nes publikai jau daugelį metų groja tie, kuriems muzika yra Nr.1 gyvenime.

Muzikinė programa. Dviejų dalių legendinės grupės „Rondo“ koncertas, kurios vizitinė kortelė yra išskirtinis muzikinis braižas, meistriškumas bei atsidavimas klausytojams. Nuo 1.00 valandos parketui nuo šokių atvėsti neleis ir šventinis vakaro didžėjus „DJ Kernius“.

Vakaro vedėjas – Mantas Wizard, žymiausias Lietuvos iliuzionistas. Unikalus magijos triukų atlikimo stilius ir interaktyvios pramogos – tai, kas kuria tikrą šventę ir ilgai neblėstančius prisiminimus!

Vaišės. Visus svečius „Vakaris Vilnius“ šeimininkai pasitiks su putojančio vyno taure, o vėliau pakvies įvertinti savo virtuvės meistrų išradingumą mėgaujantis šventine vakariene.

                    Vakaro meniu:

·       putojančio vyno taurė

·       vieno kąsnio užkandžiai

·       šaltųjų patiekalų stalas

·       karštieji patiekalai iš kiaulienos, paukštienos, žuvies

·       desertų stalas

Šventinės vakarienės pradžia – 21.20 val.

Oficiali programa tęsis iki 1.00 val. Vėliau – diskoteka iki 4.00 val. ryto.

P.S. Maloniai prašome svečių nevėluoti, nes Jūsų atvykimui bus kruopščiai rengiamasi: ant Jūsų staliuko lauks gėrimų sklidinos taurės, o staigmenos paženklins jau pirmąsias šventės akimirkas!

Staliukai yra keturviečiai.

Dėl bilietų didesnėms žmonių grupėms skambinkite telefonu +37069903624 arba [email protected]

Perkant 10 ir daugiau bilietų kreipkitės: [email protected]

 
Prie staliukų galima įsigyti nuo 3 bilietų.
 
Durys: ~20val.
Renginio trukmė: iki 4 val. ryto
Vaikai nemokamai neįleidžiami.
Amžiaus cenzas: nėra
Nuolaidos: netaikomos

Gerbiamieji lankytojai, didesnė bilieto kaina užtikrina Jums daugiau komforto mėgaujantis renginiu.

Pramogų salėje “Vakaris” yra atskira erdvė skirta 15-30 žmonių. Čia galite  paminėti svarbiausias Jūsų šventes mėgaujantis koncertu. Dėl rezervacijos rašykite el.paštu vilnius@vakaris.lt

DAUGIAU