Aktų salės diskoteka | Klaipėda

Aktų salės diskoteka | Klaipėda

Jau gruodžio 7d. į Renginių kombinatą pirmą kartą atvyksta visiems puikiai pažįstami, visame pasaulyje žinomi ir visose diskotekose skambėję garsai!
Į pasimatymą 80‘s/90‘s/00‘s stiliumi tave kviečia „Aktų salės diskoteka“ ir visi buvę tavo klasiokai! Haddaway, Snap, Freddie Mercury, Michael Jackson, Madonna, Dr. Alban ir kitų žinomiausių atlikėjų dainos pasitiks tave kartu su puikia nuotaika ir vakaro programa! Jūsų laukia šokiai, muzika, prizai bei legendiniai didžėjai: DJ Gesha (atlikėjas, Klaipėdos grupės XXL narys) ir DJ Jimmy, kurie diskotekose bei legendiniuose Klaipėdos klubuose publiką šokdina jau nuo 90-tųjų. Na, o kad vakaras praeitų sklandžiai – programą ves bei stebės budinčioji mokytoja – Eglė Jackaitė. Ir nesvarbu ar savo klasioką matei vakar, prieš metus, ar prieš 10 metų – trauk iš spintos 80‘s/90‘s kostiumėlį, skambink, kviesk visus ir susitinkame pašėlti jau gruodžio 7d., Renginių kombinate!

P.s. stilingiausiai pasipuošusių laukia prizai ir dovanos!

_______________
Renginys bus fotografuojamas, filmuojamas, todėl informuojame, kad jūs galite būti matomas renginio nuotraukose ar vaizdo įrašuose, ir šios nuotraukos ar vaizdo įrašai gali būti patalpinti viešai prieinamuose socialiniuose tinkluose ar media priemonėse.
_______________
Jei nerandate Jūsų kompanijai tinkamo staliuko, susisiekite telefonu: +37067071717

Perkant 10 ir daugiau bilietų galite kreiptis: [email protected]

Durys atidaromos: ~22:00
Renginio trukmė: ~6:00
Pertraukos: nėra
Renginio kalba: lietuvių
Vaikai įleidžiami nemokamai: ne
Amžiaus cenzas: N-20
Nuolaidos: netaikomos

DAUGIAU