RCZ Rammstein Tribute Symphonic Show

RCZ Rammstein Tribute Symphonic Show

RCZ Rammstein Tribute Symphonic Show – daugiau nei 120 šviesos elementų, galinga garso sistema, ugnies efektai, beveik 60 muzikantų scenoje, visa tai 16 metrų pločio erdvėje…

Mes galėtume tęsti, bet paprastai tariant, tai šou, kurio niekada nepamiršite.
Pasiruoškite neįtikėtinai patirčiai, kai du skirtingi muzikos pasauliai susilieja į vieną epinę harmoniją. RCZ, vienas geriausių Rammstein tribute grupių Europoje, pristato unikalią šou, kurioje Rammstein muzikinė galia susilieja su klasikinės simfonijos elegancija. Jei jau juos matėte, jūs žinote… bet mes einame dar toliau.

Trūksta degalinės ar liepsnosvaidžio? Mes tai turime! Ir dar daugiau efektų. Paprastai tariant, šou su viskuo, kas tam priklauso. Mūsų tribute šou bus pagrįstas didžiausiais Rammstein hitais, bet naujoje formoje, praturtintas pilnu, sodriu gyvo orkestro garsu.

Mein Herz brennt, Ohne Dich, Du Hast? Visa tai bus.
Ir tai dar ne viskas – pasiruoškite vizualinei patirčiai, kuri jus tiesiog perkels į kitą dimensiją. Pirotechnikos efektai, šviesos šou ir energija, užpildanti erdvę, sukurs įspūdį, kurio niekada nepamiršite.
Tai būtina patirti visiems tikriems šių metalo bepročių gerbėjams.

Atkreipkite dėmesį, kad koncertas bus su sėdimomis vietomis. Nors negalime atsakyti už lankytojų elgesį, maloniai prašome gerbti šį reikalavimą ir netrukdyti kitiems žiūrovams.

 

Perkant 10 ir daugiau bilietų galite kreiptis: [email protected]

Durys atidaromos: ~17:30
Renginio trukmė: ~1:30
Pertraukos: nėra
Renginio kalba:
Vaikai įleidžiami nemokamai: ne
Amžiaus cenzas: nėra
Nuolaidos: netaikomos

Salės planas gali plėstis/keistis.

AUDI bei Ramirent PREMIUM klubo bilietus gali įsigyti visi norintys (klubo narystės turėti nereikia). Su klubo bilietu naudokitės atskiru įėjimu į areną, atskira nemokama rūbine bei tik klubo svečiams skirtos lounge zonos ir baro paslaugomis. Apie AUDI klubą daugiau informacijos ČIA. / Apie Ramirent PREMIUM klubą daugiau informacija ČIA.

Neįgaliesiems turintiems judėjimo negalią: į nuolaidos laukelį įveskite kodą “neįgaliesiems” ir turėsite galimybę pasirinkti bilietus 106-107 ir 112-113 sektorių 18 eilėje už mažiausią neakcijinę kainą (kontrolės metu pateikti neįgaliojo pažymėjimą).
Lydintiems neįgaliuosius su judėjimo negalia:
Neįgalaus asmens su judėjimo negalią lydintysis taip pat perka bilietą neįgaliųjų vietose. SVARBU, jog su vienu neįgaliuoju bus įleistas tik vienas lydintysis. Neįgalusis vietoje privalo pateikti neįgaliojo pažymėjimą.

„Žalgirio“ arenos AUDI klubo nariams
Klubo nariai bilietus perka nuo rugsėjo 26 d. iki 10 d. 108 Ramirent klubo sektoriuje. Prieš renkantis vietas į nuolaidos laukelį įveskite kortelės numerį.

DAUGIAU