RCZ Rammstein Tribute Symphonic Show

RCZ Rammstein Tribute Symphonic Show

RCZ Rammstein Tribute Symphonic Show – daugiau nei 200 šviesos elementų, galinga garso sistema, ugnis, pirotechnika ir beveik 60 muzikantų scenoje, ir visa tai 16 metrų scenos pločio erdvėje… Galėtume tęsti, bet paprastai tariant, tai šou, kurio niekada nepamiršite.

Pasiruoškite neįtikėtinai patirčiai, kai du skirtingi muzikos pasauliai susilieja į vieną epinę harmoniją. RCZ, viena geriausių Rammstein tribute grupių Europoje, pristato unikalią šou, kuris sujungia Rammstein muzikinę jėgą su klasikinės simfonijos elegancija. Jei juos jau matėte, žinote… bet šį kartą mes žengiam dar toliau.

Trūksta degalinės, liepsnosvaidžio ar galbūt dainininkės narve? Turime ir tai! Paprastai tariant, tai šou, kuriame yra viskas, kas privalo būti. Žinoma, pagrįstas didžiausiais Rammstein hitais, bet naujoje formoje, praturtintas gyvo orkestro garsais. Mein Herz brennt, Ohne Dich, Du Hast? Visa tai išgirsite!

Tai būtinas renginys visiems tikriems šių metalinių bepročių gerbėjams, nes 5 sunkvežimiai, pilni garso ir apšvietimo įrangos bei rekvizitų, jau keliauja jūsų link!

Atkreipkite dėmesį, kad koncertas bus su sėdimomis vietomis. Nors negalime atsakyti už lankytojų elgesį, maloniai prašome gerbti šį reikalavimą ir netrukdyti kitiems žiūrovams.

1

DAUGIAU