Kūrybinis vakaras su Artemijumi Trojickiu: ”Muzika. Politika. Meilė. Karo metu”

Kūrybinis vakaras su Artemijumi Trojickiu: ”Muzika. Politika. Meilė. Karo metu”

„Muzika. Politika. Meilė. Karo metu“ – lapkričio 12 d. Artemijus Trojickis pasirodys Vilniuje!
 
Vilniuje įvyks nepakartojamas ir labai svarbus įvykis – kūrybinis vakaras su Artemijumi Trojickiu, kuris pristatys unikalią programą „Muzika. Politika. Meilė. Karo metu“,  nepraleiskite!
 
Lapkričio 12 d. (antradienį) 19:00 pačiame Lietuvos sostinės centre, jaukioje ir unikalioje  J. Heifetzo kamerinėje salėje, kuri randasi adresu Pylimo g. 4, Lietuvos žydų (litvakų) bendruomenės trečiajame aukšte (liftas veikia) ir talpina tik 100 laimingųjų.
 
Artemijaus kūrybiniai vakarai yra unikalūs, todėl nepraleiskite progos asmeniškai susipažinti su žmogumi, kurio pažiūros ir idėjos visada ant laiko slenksčio. Bus galimybė užduoti klausimus, sužinoti naujų dalykų iš pirmų lūpų ir pasimėgauti maloniu bendravimu jaukioje atmosferoje. Artemijus Trojickis yra kultinė muzikos ir kultūros pasaulio figūra, kiekvienas susitikimas su juo tampa išskirtiniu įvykiu. Jūsų lauks malonus bendravimas, įdomios įžvalgos ir jauki atmosfera geroje kompanijoje. Ateik ir pakviesk draugus! Salėje tik 100 vietų!
 
Bilietai parduodami visose Bilietai.lt kasose
Visa informacija dėl bendradarbiavimo, meet & greet,  bilietų užsakymo, teikiama telefonais: +370 645 36403, +370 618 01331, +370 671 76502

1

DAUGIAU