Fedde Le Grand

Fedde Le Grand

Atsinaujinusioje Kauno sporto halėje rudenį laukia dar vienas įsimintinas vakaras. Ąžuolyno pašonėje vyks Nyderlandų žvaigždės Fedde Le Grand koncertas. Spalio 25 dieną kauniečių ir miesto svečių akys kryps į vieną ryškiausių House muzikos žanro atstovų, kuris net dešimtmetį laikosi prestižinio DJ Mag Top 100 įtakingiausių didžėjų sąrašo 30-tuke. 

„Kauno sporto halė yra dar viena erdvė, kurią tokio lygio atlikėjai dar tik atranda. Ruošiame įsimintiną vakarą, kurio metu Kaune visi kartu nusikelsime į aukščiausio lygio pasirodymą“, – sakė renginių organizatorius Žilvinas Stankevičius. 

„Spotify“ platformoje Fedde Le Grand turi beveik 3 milijonus reguliarių mėnesinių klausytojų, o populiariausi hitai renka dešimtis ar net šimtus milijonų perklausų. Šimtai tūkstančių šį atlikėją jau matė didžiausiuose pasaulio muzikos festivaliuose, tokiuose kaip „Coachella“, „Tomorrowland“ ar „Electric Zoo“. Kaunas neliks išimtimi. „Put Your Hands Up For Detroit“, „Rhythm Of The Night“ ar „Let Me Think About It“ – tik keletas iš įspūdingų Fedde Le Grand kūrinių, sprogdinančių legendines šokių muzikos aikšteles, o netrukus ir Kauno sporto halę.

 

1

DAUGIAU