Alec Benjamin: 12 Notes Tour

Alec Benjamin: 12 Notes Tour

Amerikietis dainininkas ir dainų autorius Alecas Benjaminas pirmąkart koncertuos Lietuvoje

Amerikietis dainininkas ir dainų autorius Alecas Benjaminas oficialiai patvirtino, kad pirmąkart koncertuos Lietuvoje. Daugybę hitų išleidęs dainininkas mūsų šalyje viešės kitų metų pavasarį su koncertinių gastrolių „12 Notes European Tour“ koncertu. Aleco Benjamino koncertas „Compensa“ koncertų salėje Vilniuje įvyks 2025-ųjų metų balandžio 9-ąją dieną. Tai bus vienintelis atlikėjo pasirodymas.

Alec Benjamin – „Let Me Down Slowly“: https://youtu.be/50VNCymT-Cs

Bilietus į Aleco Benjamino gastrolių „12 Notes European Tour“ koncertą visose „Bilietai.lt“ kasose ir internete www.bilietai.lt bus galima įsigyti nuo penktadienio (rugsėjo 13 d.) 10 val. ryto. Dvi dienas prieš, trečiadienį, rugsėjo 11-ąją, pirmieji bilietus galės įsigyti „Live Nation Lietuva“ koncertų klubo nariai. Užsiregistruoti į „Live Nation Lietuva“ klubą galima čia: http://bit.ly/LiveNationConcertClub

Alecas Benjaminas – daugybę platininių įrašų išleidęs dainininkas ir dainų autorius, žinomas kaip „naujos kartos popmuzikos istorijų pasakotojas“ (žurnalas „Time“). Nuo savo  debiuto 2018 m., Alecas Benjaminas pasiekė reikšmingų laimėjimų su tokiais hitais kaip „Let Me Down Slowly“ (3 kartus platininis), „If We Have Each Other“ (platininis), „Water Fountain“ (platininis) ir „Jesus In LA“ (auksinis). 

Alec Benjamin – „If We Have Each Other“: https://youtu.be/tscMSXk_jaQ

Jo kūrybingumas ir natūralus istorijų pasakojimas nuosekliai kūrė tikrais išgyvenimais alsuojančius pop muzikos kūrinius debiutiniame mikstape formato albume „Narrated By You“ (2018 m.) ir vėlesniuose studijiniuose albumuose „These Two Windows“ (2020 m.) ir „(Un)Commentary“ (2022 m.). 

Alec Benjamin – „Water Fountain“: https://youtu.be/5ado75KpV9w

Išleidęs naujausią albumą „12 Notes“, Alecas Benjaminas išsiruošė į sėkmingą koncertinį turą po Jungtines Valstijas, Aziją, Australiją ir Europą. Be to, muzikantas debiutavo didžiųjų pasaulyje muzikos festivalių „Coachella Valley Arts and Music Festival“ ir „Lollapalooza“ scenose. 

Alec Benjamin – „Boy In The Bubble“: https://youtu.be/8WvKFL_LIB8

Alecas Benjaminas gali pasigirti itin dideliu sekėjų aktyvumu: daugiau nei 9 mlrd. stebėjo jo pasaulines transliacijas internete, atlikėją socialinėje žiniasklaidoje visose platformose seka per 12,5 mln. sekėjų, per įvairius grojaraščius jis pasiekia daugiau 123 mln. muzikos mylėtojų, o atlikėjo „YouTube“ kanalo peržiūrų skaičius yra peržengęs 1,6 mlrd. ribą.

Kartu su koncertų organizatoriais „Live Nation“ rengiamas turas „12 Notes European Tour“ prasidės kitų metų kovo 5 d. Barselonoje (Ispanija). Vėliau atlikėjas koncertuos daugelyje Europos šalių, tarp jų Prancūzijoje, Vokietijoje, Jungtinėje Karalystėje, Italijoje ir balandžio 9 d. finišuos Lietuvos sostinėje Vilniuje.


Meet & Greet VIP paketas:
• Stovimas bilietas į Alec Benjamin koncertą
• Ankstyvas patekimas į renginio vietą
• Susitikite ir pasisveikinkite bei nusifotografuokite su Alec Benjamin asmeniniu telefonu, kad galėtumėte dalintis socialiniuose tinkluose!
• Išskirtinį VIP Alec Benjamin turinys gavus QR kodą
• Specialiai sukurta VIP dovana
• VIP laminatas ir kaklajuostė
• Galimybė pirkti atributiką prieš pasirodymą (jei yra)
• Personalas renginio vietoje bei prekių atsiėmimo punktas       

Early Entry VIP paketas:
• Stovimas bilietas į Alec Benjamin koncertą
• Ankstyvas patekimas į renginio vietą
• Specialiai sukurta VIP dovana
• VIP laminatas ir kaklajuostė
• Galimybė pirkti atributiką prieš pasirodymą (jei yra)
• Personalas renginio vietoje bei prekių atsiėmimo punktas

Išankstinė prekyba su kodu nuo rugsėjo 11 d. 10:00.
Registracija į Live Nation klubą čia…
Vieša prekyba nuo rugsėjo 13 d. 10:00
Vieno pirkimo metu galima įsigyti iki 6 bilietų.
Apie VIP paketus daugiau informacijos renginio aprašymo pabaigoje.
 
Durys atidaromos: ~18:30
Renginio trukmė:
Pertraukos: nėra
Renginio kalba: anglų
Vaikai įleidžiami nemokamai: ne
Amžiaus cenzas: nėra
Nuolaidos: pirmi bilietai pigiau!

Norėdami įsigyti 10 ir daugiau bilietų galite kreiptis [email protected]

DAUGIAU