Grand BBQ Show

Grand BBQ Show

Rugsėjo 28 d. kviečiame leistis į unikalią gastronominę kelionę ne tik Jūsų skrandžiui, tačiau ir ausims bei akims. Autentiška patirtis ir degustacinė vakarienė su charizmatiškuoju BBQ ir grilio patiekalų ekspertu iš Estijos.

Profesionalus virtuvės šefas Enn Tobreluts jus nukels į edukacinę ir gurmanišką skonių kelionę, kurioje degustuosime skirtingus grilio patiekalus ir išmoksime gamybos paslapčių bei gudrybių.

Ar kada teko ragauti steiką keptą tiesiai ant žarijų?

Sveiki atvykę į ,,Dirty Steak Show“! BBQ virtuozas ir kepimo ant žarijų pionierius Enn Tobreluts. Šefas turintis daugiau nei 25 metų patirtį dalinsis su jumis savo gilinimo žiniomis kaip iškepti įvairiausių rūšių patiekalus pradedant įvairiomis mėsomis (Imberico kiauliena, antiena, eriena) iki jūros gėrybių patiekalų bei desertų. Na ir vakaro puošmena – „purvinas steikas (ang. dirty steak)“ keptas tiesiai ant žarijų.

Tai linksmas BBQ šou, lydimas gyvos būgnų muzikos.

Užtikrinsime, visiems renginio svečiams sočią, sprogstančią skoniais degustacinę vakarienę palydint su nealkoholinio vyno ar alaus taure.

Visi įsigiję bilietą, renginio metu galėsite laimėti COBB Heritage kepsninę.

Po renginio maloniai pakviesime pasilikti ir pabendrauti neformalioje aplinkoje su mūsų svečiu Enn Tobreluts apie grilinimo subtilybes. Taip pat su Mindaugu Kalvaičiu (Griliai.lt įkūrėju), su kuriuo galėsite aptarti naujausią grilinimo įranga ir aksesuarus.

Laukiame visų grilio entuziastų, nesvarbu ar esate pradedantysis ar jau pažengęs grilintojas!

Renginys vyks lauke
 
Durys atidaromos: ~14:45
Renginio trukmė: 3:00
Pertraukos: nėra
Renginio kalba: lietuvių ir anglų kalba
Vaikai įleidžiami nemokamai: iki 7 metų 
Amžiaus cenzas: nėra
Nuolaidos: netaikomos

Norėdami įsigyti 10 ir daugiau bilietų galite kreiptis [email protected]

DAUGIAU