40 Fingers – Guitar Quartet

40 Fingers – Guitar Quartet

Pirmą kartą Lietuvoje koncertuos fenomenalus Italijos gitaristų kvartetas „40 Fingers“
 
Socialinius tinklus užkariavę gitaristai, kurių naujai atliktos klasikinių populiariosios muzikos hitų melodijos peržiūros ir perklausos viršija 100 mln. kartų, mūsų šalyje koncertuos kitų metų pradžioje. Vienintelis gitaristų kvarteto „40 Fingers“ koncertas įvyks 2025-ųjų metų vasario 23-ąją dieną koncertų salėje „Compensa“ Vilniuje.
 
„40 Fingers“ naujai interpretuotus ir atliktus kūrinius puikiai įvertino ne tik publika, bet ir kolegos muzikantai. Legendinės britų roko grupės „Queen“ muzikantus taip sužavėjo „40 Fingers“ atlikta klasikinio hito „Bohemian Rhapsody“ versija, kad jie pasidalino ja grupės „Queen“ oficialioje svetainėje internete. Fenomenali gitaristų „40 Fingers“ sėkmė neliko nepastebėta garsiausių Italijos ir užsienio muzikos žvaigždžių. Su gitaristų kvartetu muzikuoti norą išreiškė pasaulinio garso operos solistas Andrea Bocelli, amerikietė dainininkė Tori Kelly ir buvęs britų grupės „The Police“ muzikantas Andy Summers, su kuriuo „40 Fingers“ naujai atliko klasikinį hitą „Bring On The Night“.
 
Visi kvarteto „40 Fingers“ gitaristai turi tvirtą muzikinę istoriją ir skirtingą muzikinę patirtį. Keturi muzikantai kartu tyrinėja naujas garsines visatas, siūlydami platų repertuarą, kuris prasideda roko ir populiariosios muzikos dainų interpretacijomis keturioms gitaroms ir baigiasi jų pačių originaliomis kompozicijomis. Bendra muzikantų aistra kino ir TV serialų pasauliui bei jų partitūroms taip pat paskatino kvartetą išbandyti jėgas kuriant originalias garsių filmų muzikos temų aranžuotes, tarp jų – ir kompozitoriaus John Williams sukurtų kūrinių režisieriaus George Lucas filmams „Žvaigždžių karai“ ir „Paskutinis mohikanas“.
 
Vienintelis fenomenalaus Italijos gitaristų kvarteto „40 Fingers“ koncertas įvyks 2025-ųjų metų vasario 23-ąją dieną koncertų salėje „Compensa“ Vilniuje.

1

DAUGIAU