KARMENA

KARMENA

„Etno Ballet Paris“ ir choreografė Dana Musa pristato naują, originalią pasaulinio šedevro CARMEN interpretaciją pagal Georges’o Bizet muziką.

Spektaklio naujovė – nėra klasikinio meilės trikampio, o scenoje vietoj vienos Karmen – keturios! Keturi Karmen personažai, keturi veidai, keturi skirtingi kūnai, o visi jie vaizduoja vieną personažą – laisvos dvasios, savanaudišką, gražią, modernią, nepriklausomą Karmen!

Don Chosė, įsimylėjęs be atminties, iš pradžių maudosi šioje daugialypėje meilės ir aistros laimėje, santykiauja su keturiomis skirtingomis Karmen, bet pamažu pajunta, kad praranda kontrolę, kad neturi tokios galios, kokios nori šiai moteriai, kad vien meilės neužtenka, kad jam reikia dominuoti ir būti įtikintam, kad visos Karmen dalys, visas jos kūnas ir visas jos gyvenimas priklauso tik jam!

Galiausiai jis praranda sveiką protą ir protą ir neatleidžia Karmen jos laisvės, jos daugialypiškumo, jos įvairovės….. jis ją nužudo, nužudo visas keturias skirtingas jos interpretacijas !

Be Karmen, pjesėje yra dar vienas svarbus moteriškas personažas – Meilės deivė, kuri veda ir seka Chosė ir Karmen meilės istoriją.

Lemiamą paskutinę akimirką Meilės deivė nusigręžia nuo Chosė, pasmerkdama jį amžinai vienatvei, ir pasiaukoja dėl Karmen prisikėlimo……

1

DAUGIAU