Ceremoninės kakavos kursas sudarytas iš 3 pagrindinių dalių:
Pirmoje dalyje:
Trumpi kakavos pagrindai.
Kas yra kokybiška ceremoninė kakava?
Kaip išsirinkti kakavą internetu, atskirti žemos kokybės kakavos pardavėjus?
Kaip vertintini kakavos kokybę iš arti rankose?
Kaip apskaičiuoti kakavos kiekį renginiui?
3 būdai kaip paruošti kakavą renginiui
Papildomas kakavos paruošimo būdas pažengusiųjų lygiu.
Kaip naudoti prieskonius.
Trečioje dalyje:
Kaip kalbėti apie kakavą renginio metu.
Kakavos palyginimas su kitomis medžiagomis.
Legenda apie kakavos dvasią.
Prie kurso pridedamas PDF failas su papildoma informacija.
Kiekvienas įsigijęs kursą gauna DOVANĄ – 30 min konsultaciją apie kakavos panaudojimą renginių metu.
Kursas yra idealus pasirinkimas jogos mokytojams, kvėpavimo instruktoriams, gongistams, muzikantams, moterų susitikimų vedančiosioms, ir visiems kurie nuolat organizuoja susitikimus su žmonėmis. Arba tiems kurie nori pažinti kakavą išsamiau.
Kursas įrašytų pamokų formatu. 12 paskaitų, apie 1,5 valandos trukmės.
Įsigijus mokymus, bus suteikta prieiga prie mokymų internetu, kiekvienas mokosi savo tempu.
Lektorius – Povilas Aušra – kakavos ekspertas, 5 metus besigilinantis į rūšinę kakavą, Gyva Kakava prekės ženklo įkūrėjas. Povilo vedamuose kakavos renginiuose dalyvavo virš 600 žmonių. Pirmasis Lietuvoje pradėjo viešai kalbėti apie rūšinę ir ceremoninę kakavą. “
1