Japoniškų patiekalų restoranas „Tokyo” buvo atidarytas 2003 m. Vilniuje. Didžiausias dėmesys čia skiriamas produktų kokybei, maisto paruošimui, pateikimui ir deramos aplinkos sukūrimui. Čia dirbama pagal griežtas japonų virtuvės tradicijas.
Restorano „Tokyo” meistrams pirmiesiems Lietuvoje pavyko įtvirtinti svarbią Tekančios saulės šalies tradiciją – aplinką ir valgiaraštį keisti pagal metų laikų kaitą. Puiki maisto kokybė ir japoniškų patiekalų įvairovė – atnaujinto stilingo laisvalaikio centro GCW trečiajame aukšte.
Restorane „Tokyo” produktų parinkimu, atranka ir patiekalų paruošimu rūpinsi aukščiausios klasės japonų virtuvės specialistai – sušio meistrai. Svečių vertinimui „Tokyo” pateikiama per 100 karštųjų ir šaltųjų patiekalų. Meniu dominuoja žuvies patiekalai. Kaip jie ruošiami, galima stebėti sėdint prie sušio baro.
Užsisakant maistą iš bent kurio „Čili” tinklo į namus ar biurą už 38 ir daugiau litų, maistas pristatomas nemokamai.
Pristatymo kaina, kai užsakymo vertė iki 38 Lt yra 7 Lt.
“Čili Tokyo” meniu. Pasuk, kai išalksi 1822