„IMPERIAL by California Gourmet“ restorano virtuvės šefų komandai vadovauja gastronomijos meistrė Aldona Gečienė, kuri virtuvės meistriškumo paslapčių sėmėsi iš legendinio Prancūzijos prezidentų šefo Paul Bocuse.
Ponia Aldona bene tituluočiausia Lietuvos kulinarė, kuri kasmet savo kolekciją papildo vis naujais tarptautiniais apdovanojimais. Iš „Kremlin Culinary Cup 2011“ Maskvoje ji parsivežė net tris medalius. Ne išimtis ir Vokietijoje vykusi Tarptautinė Virėjų Olimpiada, kur Lietuvai buvo iškovotas bronzos medalis.
Restoranas seka naujausias gastronomijos tendencijas ir daugelį patiekalų gamina šiuolaikiniame medžio anglių grilyje, įkaitintame iki 500 C. Toks gaminimo būdas leidžia patiekalams gerai iškepti, tačiau likti sultingais viduje.
Premium klasės restoranas neliko nepastebėtas nepriklausomų maisto apžvalgininkų ir pelnė aukščiausią penkių žąsų įvertinimą. Kaip vietą išskirtiniams savo rengininiams, „IMPERIAL by California Gourmet“ renkasi ir Tarptautinė gurmanų gildija „Chaine des Rotisseurs“.