Loading…

Restoranas “Meksika”

 Meksikoje kiekvienais metais švenčiama iki 10 tūkstančių fiestų. Šalis suskirstyta į daugybę regionų, kuriuose vyksta pupų, pomidorų, paprikų fiestos. Rengiami vyno, tekilos, mezcalio festivaliai. Restorano „Meksika” šeimininkas Don Edmundo su savo komanda organizuoja vakarėlius skambiu pavadinimu „Fiesta Meksikana”. Juos rengia pas save restorane, arba lankytojų pageidaujamoje vietoje: erdviame bute ar biure, jaukioje pirtelėje ar užmiesčio sodyboje. „Svarbi ne vieta, o linksma kompanija”, – sako restorano šeimininkas. „Fiesta Meksikana” programoje: meksikietiško maisto bei vyno degustacija, tekilos gėrimo konkursas, meksikietiškas boulingas, kaktusų valgymo konkursas, šokiai ir t. t. Jau tapo tradicija restorane kartu su šokių klubu „SalsaSisters” rengti salsos vakarėlius. Restorano šeimininkas sekmadieniais po pietų išstumdo stalus, taip sukurdamas aikštelę salsos šokėjams, sumažina meniu kainas 10 %, pagarsina muziką ir kviečia visus susirinkusius pašokti. Būna „tiršta”, staliukus rezervuoti reikia prieš kelias dienas…